Tapahtuman oletuskuva

Miss Klose BBQ lahjakorttikauppa

Smoky food Finland Oy

Hoida itsesi kesäksi grillikuntoon! Miss Klose BBQ -kurssilla opit hyvissä ajoissa ennen kesää viemään grillaustaitosi seuraavalle levelille kokeneiden ammattilaisten opastamana. Kurssilla vietät rennon päivän aitoamerikkalaisen BBQ:n, grillauksen ja maukkaiden lisukkeiden parissa. Kotiin lähdet kylläisenä ja mikä tärkeintä ammatilaisten nikseillä ja kesän kuumimmilla respoilla varustautuneena.

Kurssi tapahtuu maatilamiljöössä vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Käytössämme on laaja arsenaali erilaisia grillejä ja savustimia, joiden kanssa valmistamme päivän aikana tuttuja ja hieman eksoottisempia herkkuja.

Kurssin opettajina toimivat Miss Klose BBQ:n perustaja Kalle Kirstilä, pitmaster Mika Huupponen ja niin Amerikan herkut kuin katuruuatkin hallitseva kokki Jani Rämö. Ennakko-osaamista ei kurssille vaadita, kiinnostus grillaamiseen ja hyvä ruokahalu riittävät! Tule yksin, kaverin, isän, äidin, veljen, siskon tai vaikka naapurinm kanssa. Jokaiselle kurssille otetaan 14 kurssilaista hands on -kokemuksen takaamiseksi. Kurssit alkavat klo 10 aamulla ja pääättyvät klo 18 mennessä.

 

Hei, voit lahjakortin tältä sivustolta.
Lahjakortti käy vain mainittuun tuotteeseen mainittuna ajankohtana. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi, vaihtaa tai palauttaa. Mikäli tuotteen noutoaika ei sovi sinulle etkä saa ketään noutamaan puolestasi, ota yhteyttä ennakkoon niin sovitaan asia.
Kurssipäivää voi muuttaa viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa toiseen ryhmään mikäli vapaita paikkoja on. Kurssille osallistujaa voi muuttaa aina kurssin ajankohtaan saakka. Kursseilla opetellaan niin BBQ-tekniikoita kuin lisukkeita Miss Klose BBQ:n ammattilaisten opastuksella.
Voit ostaa kortin yleisimmillä verkkomaksutavoilla. Saat oston jälkeen sähköpostiisi sekä erillisen kuitin, että sähköpostin joka toimii lahjakorttina liikkeeseemme. Sähköpostissa on myös linkki, josta saat avattua helposti tulostettavan ja tyylikkään lahjakortin, minkä voit esimerkiksi antaa läheisellesi lahjaksi. Lahjakortin lunastaminen onnistuu näyttämällä saapunutta sähköpostiviestiä tai tulostettua lahjakorttia"

Kiitos kun tuet suomalaista pienyrittäjää!
Lippuja ei enää tarjolla.

Lahjakortin käyttö

Smoky food Finland Oy

Brahenkatu 2
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lahjakortin myyjä

SMOKY FOOD FINLAND OY
2761963-9

050 3452 100

kalle.kirstila@voimasana.com

Brahenkatu 2, II krs. 20100 Turku